Genel

2022 Noter Avukat Vekaletnamesi Ücreti

denizaslanı hukuk

2022 Noter Avukat Vekaletnamesi Ücreti, Noter masrafı, vekaletname noter masrafı ne kadar, vekaletname çıkartma ücreti, vekaletname nasıl çıkartılır, vekaletname örneği, avukatlık vekaletnamesi nedir, genel dava vekaletnamesi nedir, boşanma davası avukat vekaletnamesi nasıl olmalıdır, dava vekaletnamesi nedir, 2021 noterlik ücret tarifesi, noter masrafları ne kadar tutar  gibi merak edilen tüm soruları sizler için yanıtladık.

Avukata vekalet vermek için, nüfus cüzdanı ya da pasaportla birlikte kişinin bizzat kendisinin herhangi bir notere giderek, vekaletin hangi iş için gerekli olduğunu notere açıklayarak, uygun vekaletnamenin düzenlettirilmesi gerekmektedir. Vekalet verilecek kişinin adı-soyadı, TC kimlik numarası, açık adresinin mutlaka notere bildirilmesi gerekmektedir.

2022 Noter Avukat Vekaletnamesi Ücreti, Vekaletname ile verilecek yetkiler :

Genel dava vekaleti için; Ahzu kabz, sulh ve ibra, davadan ve temyizden feragat, feragati davayı kabul, vazgeçme, tebliğ alma, mal beyanında bulunma, temlik etme, adli sicil kaydı isteme, birlikte ve ayrı ayrı vekaleti ifa, tevkil, teşrik, azil…

Boşanma davası vekaleti için; Boşanma davası açmaya ve açılmış boşanma davasından dolayı, ahzu kabz, sulh ve ibra, davadan ve temyizden feragat, feragati davayı kabul, birlikte ve ayrı ayrı vekaleti ifa, tevkil, teşrik, azil…

Gerekenler; Özel kişiler noterde vekaletname düzenlerken nüfus cüzdanı ya da pasaportlarını ibraz etmek zorundadırlar.

Boşanma vekaletnamesi için iki adet fotoğraf gerekmektedir. Şirketler adına düzenlenecek vekaletnamelerde imza sirküleri ve yetki belgesinin ibrazı gerekmektedir. Şirket adına çıkartılacak vekâletlerde şirket adına vekâleten şahsı adına asaleten ibaresi kullanmanız halinde bir vekâletle hem şirketiniz için hem de şahsınız için vekâlet vermiş olursunuz, gerektiğinde tekrar vekâlet çıkartmakla uğraşmazsınız. Vergi mükellefi gerçek ve tüzel kişilerin vergi numaralarını bildirmeleri zorunludur. Yurt dışındaki Türk vatandaşları ya da yabancılar T.C. Konsolosluklarında vekaletname düzenleyebilirler.

AVUKATA VEKALETNAME VERİRKEN NOTER MASRAFLARI

2022 yılı noterlik ücret tarifesi yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. 2023 yılı noter ücret tarifesi 1 yıl sonra güncellenecektir. Bu tarihe kadar 2021 yılı noterlik ücret tarifesi geçerli olacaktır.

Detaylı bilgi için İzmir Avukat Ali Berkin Denizaslanı’nı arayın.

Avukatınızı aramak için tıklayın.

Martı Tower Hukuk Bürosu ve Bayraklı Martı Tower Avukat başlıklı yazılarımız için tıklayın.

Yol tarifi için tıklayın.

FİYAT ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Folkart Avukat Hukuk Bürosu ve Avukata Vekalet Vermek ve Vekaletname Ücreti için tıklayın.

izmir boşanma avukatı

Karşıyaka İcra Avukatı

Bir önceki yazımız olan Get Citizenship in Turkey başlıklı makalemizde avocat francophone, citizenship in izmir with 250.000 dollars ve citizenship in turkey. hakkında bilgiler verilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir